FAQ 4Life Transfer Factor

Kan ik teveel Transfer Factor innemen ?

Nee
In principe niet
Neem voor een compleet beeld hieromtrent met mij contact op. 

Ook interessant om te lezen

In de menu-balk onder het kopje < blog > wordt veel informatie gegeven.

Hoe vaak moet ik 4Life Transfer Factor producten innemen ?

Ons lichaam maakt vrijwel elke dag nieuwe immuuncellen aan, die informatie nodig hebben.

Om aan deze behoefte te voldoen, is het raadzaam 4life transfer factor producten dagelijks te nemen, om daarmee het immuunsysteem de doorlopende ondersteuning te geven die het nodig heeft om nieuwe bedreigingen van de gezondheid die zich voortdurend ontwikkelen te kunnen herkennen en hierop te kunnen reageren.

4Life Transfer Factor Plus en 4Life Factor tri Factor kunnen veilig worden gecombineerd met Targeted Transfer Factor producten voor zowel een optimale algehele werking van het immuunsysteem als het aanpakken van specifieke systemen.

Kunnen mensen met een allergie of lactose-intollerantie 4Life Transfer Factor producten gebruiken ?

Ja.
Transfer factors zijn non-allergeen.
Het door 4Life toegepast extractieproces vermijdt of verwijdert veel voorkomende allergenen in kippenei- en colostrumbronnen.
Eventueel resterende lactose uit de in colostrum gewonnen transfer factors, ligt ver beneden de hoeveelheden die gewoonlijk een reactie veroorzaken.
Bij wijze van voorzorg dienen mensen die specifiek allergisch zijn voor eigeel hun huisarts te raadplegen alvorens 4Life producten met transfer Factor E-XF of Targeted Transfer factor te nemen.

Wie is gebaat bij de inname van 4Life Transfer Factor producten ?

Iedereen die

  • een extra oppepper voor zijn immuunsysteem kan gebruiken,
  • een overactief immuunsysteem wil kalmeren
  • of simpelweg zijn dagelijkse gezondheid op peil wil houden,

heeft baat bij de inname van 4Life Transfer Factor producten

Bestaat er wetenschappelijk bewijs voor de effectiviteit van 4Life Transfer Factor producten ?

Ja. Zowel in de 1999 JANA studie door de University of California-Irvine en in studies uitgevoerd door de Russische Academie voor Medische Wetenschap is aangetoond dat 4Life's Transfer Factor Advanced Formula de immuunactiviteit met 283% versterkt

En dat de 4Life Transfer Factor Plus deze zelfs met 437% laat toenemen!

In de genoemde studie werden 4Life Transfer Factor producten vergeleken met afzonderlijke kruiden en ingrediënten waarvan bekend is dat ze de immuniteit-reactie verbeteren, zoals aloe vera, noni, gedroogd rundercolostrum, echinacea, shitake, mitake en andere.

Is er wetenschappelijk bewijs dat Transfer Factors effectief zijn ?

In de meer dan 60 jaar die zijn verstreken sinds het pionierswerk van Dr. Lawrence op het gebied van transfer factors, is ongeveer $40 miljoen uitgegeven aan wetenschappelijk onderzoek en zijn er duizenden wetenschappelijke documenten gepubliceerd die de effectiviteit van deze factoren onderschrijven.

Bovendien zijn er door onafhankelijke deskundigen verschillende boeken over het onderwerp geschreven.

Onafhankelijke onderzoeken hebben eveneens aangetoond dat de Transfer Factor producten van 4Life de effectiviteit van het immuunsysteem kunnen verbeteren.

Zijn er verschillen tussen gedroogd eigeel of rundercolostrum en Transfer Factor producten van 4Life ?

Anders dan gedroogd eigeel of rundercolostrum, bevat 4Life's Transfer Factor E-XF geconcentreerde transfer factors.

Door middel van gepatenteerde processen scheidt 4Life de transfer factors van de andere bestanddelen in eigeel en rundercolostrum, om zo een breder scala aan immuunsysteem-verbeterde transfer factors te verkrijgen. Gedroogde eieren of rundercolostrum op zich bevatten naast alle andere bestanddelen soms slechts kleine hoeveelheden transfer factors.

Bovendien wordt transfer Factor E-XF onderworpen aan een speciaal stabilisatieproces om de effectiviteit te beschermen.

Welke bron van Transfer Factors gebruikt 4Life voor zijn producten ?

4Life gebruikt transfer factor van zowel koeien als kippen voor een zo breed mogelijke ondersteuning van het immuunsysteem.
Voor een gerichte ondersteuning gebruikt 4Life speciaal gekweekte eieren met een positieve werking voor specifieke lichaamssystemen.
4Life werkt op basis van een licentie op het octrooi op rundercolostrum. En 4Life won als eerste transfer factors uit kippeneieren en heeft daar patent op.
4Life heeft de extractieprocessen gestroomlijnd, zodat de kracht van de transfer factors wordt geconcentreerd in unieke en innovatieve supplementen die helpen het immuunsysteem te versterken.

Welke voordelen biedt het gebruik van kippeneieren of runder colostrum als bron van Transfer Factor ?

Zowel kippen als koeien leven hoofdzakelijk buiten, waar ze van de grond eten, uit gezamenlijke waterbronnen drinken, te maken hebben met wisselende weersomstandigheden en de problemen die een leven dicht op elkaar met zich meebrengt. Hierdoor worden ze blootgesteld aan een breed scala aan ziektekiemen, bacteriën en virussen, die hun immuunsysteem moet bestrijden en vervolgens onthouden om gezond te blijven.

Het is juist die grote kracht van hun immuunsysteem, die onmisbaar is om te kunnen overleven, die deze dieren ideale donors maakt voor transfer factors. Aangezien transfer factors op veilige en effectieve wijze kunnen worden uitgewisseld tussen mens en mens, kip en mens of koe en mens, biedt elke bron op zichzelf een uitstekende ondersteuning van het immuunsysteem.

Wat bracht wetenschappers op het idee om in eieren naar Transfer Factor te zoeken ?

Het eerste wat de wetenschappers opviel, was dat pasgeboren kalfjes die niet bij hun moeder wilden of konden drinken vaak snel stierven. En de oorzaak was meestal een infectie, en niet ondervoeding. Onderzoekers realiseerden zich dat de moeder na de geboorte immuniteitsinformatie doorgaf aan het kalf en dat de enige manier waarop dat mogelijk was de aanwezigheid van overdrachtsfactoren in haar eerste melk (biest) was.
Vervolgens trok men de conclusie dat vogels een vergelijkbaar mechanisme moesten kennen om immuniteit door te geven aan hun jongen.

Hoe zijn Transfer Factors ontdekt ?

In 1949 ontdekte Dr. H. Sherwood Lawrence dat reacties van het immuunsysteem van een donor naar een ontvanger konden worden overgedragen door een extract van witte bloedcellen. Hij ontdekte dat er iets in het extract zat dat in staat bleek om de immuniteitsinformatie van de donor over te dragen naar de ontvanger en noemde dit bestanddeel "transfer factor".

Hoe werken Transfer Factors ?

Transfer factors geven uw onwetende immuunsysteem informatie over aanwezige of potentiële gevaren en rusten het uit met een actieplan om deze te bestrijden.
Hoewel de meest opvallende functie van deze slimme moleculen is ervoor te zorgen, dat een dreigend gevaar sneller wordt herkend, zodat de ziekte korter duurt, helpen ze het immuunsysteem ook om aanvallen uit het verleden te onthouden, zodat het lichaam sneller kan reageren op vergelijkbare bedreigingen van de gezondheid.
Daarnaast kunnen transfer factors de balans van het immuunsysteem herstellen door het te onderdrukken wanneer het overactief is, bijvoorbeeld bij autoimmuunziekten.

Wat zijn Transfer Factors ?

Transfer factors zijn minuscule natuurlijke moleculen die in het lichaam van alle zoogdieren en vogels voorkomen en essentiële immuuninformatie aan onze cellen doorgeven.
Ze werken tussen verschillende soorten – van dier naar mens of van dier naar dier – en geven het onwetende/ontluikende immuunsysteem de kennis die het nodig heeft.
Voorbeeld is de colostrum/biest van de moederkoe.
Zonder die biest is het kalfje nauwelijks levensvatbaar in de eerste dagen na de geboorte.