4Life certified logo   4Life together building people 

4Life ? - Nog nooit van gehoord ! . . . ?
Wil je deel uitmaken van het team van distributeurs met het meeste succes in Europa?

4Life is een top-netwerk-marketing-bedrijf met een Life Rewards Plan, dat enkele van de hoogste uitbetalingen in de branche biedt. Ons plan beloont zowel parttime particuliere als full-time zakelijke bouwers. Distributeurs kunnen maandelijkse commissies, infinity-bonussen, Builder-bonusbetalingen, Master Builder-trips en luxueuze Great Escape-reizen naar droomlocaties verdienen. Ingewikkeld ? We leggen het je graag uit.
Niet geïnteresseerd als distributeur, geen probleem. Als klant kan je bij 4Life rechtstreeks bestellen, of bij ons(Anru) in de webshop.

Do you want to belong to the team of distributors with most success in Europe?
4Life is a top network marketing company with a Life Rewards Plan that offers some of the highest payouts in the industry. Our plan rewards both part-time and full-time business builders. Distributors can earn monthly commissions, infinity bonuses, Builder Bonus payments, Master Builder trips, and luxurious Great Escape trips to dream locations. 

Transfer Factor - Uitleg
Een korte uitleg over het ontstaan van 4Life en de ontdekking van de Transfer Factor.

Het hoofdkantoor van 4Life is gevestigd in Salt Lake City, Utah, USA
4Life heeft in korte tijd een wereldwijd verkoop-netwerk met Transfer Factor producten uitgerold.
4Life's europese kantoor en distributie centrum is gevestigd in Barcelona.
Eén van de slogans is  : Together building People

Het 4Life Transfer Factor ® verhaal is een verhaal van wetenschappelijke innovatie, onderzoek, en de vooruitgang in de wereld van producten om het immuunsysteem te kunnen verbeteren.

Transfer factoren werden oorspronkelijk ontdekt door de New York University onderzoeker dr. H. Sherwood Lawrence in 1949.
Dr Lawrence is pionier op het gebied van immunologie en zeer gerespecteerd in zijn vakgebied.

Lawrence's studie hoe reactie van het immuunsysteem kan worden overgedragen van de ene entiteit naar de andere, verstrekte de basis voor één van de belangrijkste gezondheidsontdekkingen van onze tijd - transfer factoren.

In de vroege jaren 1990, begon David Lisonbee - 4Life oprichter en CEO - met een reis naar een betere ondersteuning voor zijn eigen gezondheid.
Hij was gefrustreerd geraakt met de resultaten van de vele natuurlijke producten. Tijdens zijn zoektocht botste hij op een onderzoek van Transfer Factoren.

David ontdekte uit de eerste hand de waarde van deze educatieve moleculen als de basis voor de ondersteuning van het immuunsysteem en de algehele gezondheid.

Vanwege het succes dat hij met zijn eigen gezondheid als gevolg van transfer factoren ondervond, presenteerde David deze informatie aan zijn vrouw Bianca.

Ze wisten dat dit iets was dat de kracht had om de levens van duizenden mensen te veranderen. In 1998, lanceerden David en Bianca 4Life Research ™ en introduceerden het eerste 4Life product :4Life Transfer Factor ® Classic.

Het 4Life verhaal begon met een ongeëvenaarde toewijding aan innovatie en ondersteuning voor een ongeëvenaarde gezondheid. Het zal ongetwijfeld verder gaan met nieuwe producten, studies, patenten, en geavanceerde ontwikkelingen.

Velen in de USA en Canada, maar ook in de spaans sprekende landen hebben gezondheids verbetering van de 4Life producten ervaren.

Voor informatie over Transfer Factor raadpleeg de FAQ