We're Here To Help You Succeed

An interview with Chief Scientific Officer David Vollmer, PhD

From Concept to Capsule:


Elk jaar werkt 4Life aan het ontwerpen, ontwikkelen, testen en produceren van nieuwe producten. Dit proces is een belangrijk en dynamisch onderdeel van de 4Life-cultuur, omdat we ernaar streven nieuwe en opwindende producten te leveren voor onze groeiende 4Life-familie.

Heb je je ooit afgevraagd over dit proces? We gingen zitten met Chief Scientific Officer Dr. David Vollmer om meer te leren over hoe 4Life-producten tot leven komen!

V. Welke rol speelt de wetenschap bij 4Life?
A. Wetenschap vormt de kern van alles wat we doen. Het stond centraal in de visie van David Lisonbee toen hij aan de reis begon om de gezondheid van het immuunsysteem te ondersteunen via 4Life Transfer Factor Science. *

V. Waarom ontwikkelt 4Life altijd nieuwe producten?
A. Nieuwe producten zijn van vitaal belang om een ​​innovatief bedrijf te zijn. Of het nu gaat om nieuwe ingrediënten of baanbrekend onderzoek, het landschap van onze industrie en de omliggende technologieën veranderen voortdurend.

V. Wie bedenkt nieuwe productideeën?
A. Iedereen! Dat is een van de verbazingwekkende dingen van 4Life. We halen productideeën op uit intern onderzoek, wetenschappelijke samenwerking met leden van de Health Sciences Advisory Board of universitaire onderzoekspartners, en zelfs via distributeurs en werknemers.

V. Hoe onderzoekt en test u nieuwe producten?
A. Over het algemeen komen onze eerste formuleringen uit een uitgebreid overzicht van huidig ​​ingrediëntenonderzoek. Dit omvat het lezen van honderden wetenschappelijke artikelen en het aangaan van discussies met externe onderzoekers.

Nadat we een formule hebben geselecteerd, gebruiken we talloze testrondes (d.w.z. identiteit, sterkte, zuiverheid en samenstelling) om te zorgen dat we de hoogste kwaliteitsmaterialen hebben. Tegen de tijd dat een nieuw 4Life-product wordt gelanceerd, heeft het honderden, zo niet duizenden tests en validaties ondergaan!

V. Wilt u ons meer vertellen over het productieproces?
A: Onze apparatuur, procedures en mogelijkheden voldoen aan de hoogste normen. Wij produceren tot 40 miljoen capsules in één maand! En we hebben de capaciteit om nog hoger te gaan naarmate 4Life in meer mondiale markten groeit.

V. Kunt u ons vertellen over nieuwe ontwikkelingen?
A. Ik ben niet vrij om zulke geheime informatie bekend te maken! Ik kan zeggen dat we op dit moment innovatieve producten ontwikkelen en onderzoek valideren dat 4Life en zijn klanten de komende tien jaar en daarna verder zal brengen!