De HEALY is je persoonlijke draagbare oplossing voor ondersteuning van
je gezondheid, je-goed-voelen, balans - etc.
Deze kleine all-rounder is voorzien van frequentieprogramma’s voor vele levensgebieden voor het bevorderen van gezondheid, welbevinden en balans.

Healy & Ziektebeelden

Healy is een medisch apparaat en draagbaar. Het is nieuw en uniek. Healy biedt je een wereld aan toepassingen: klik HIER

Geniet maximaal van het leven!

Je goed en gelukkig voelen in het leven behoort bij de belangrijkste dingen die er zijn. Of het nu is op de universiteit, op het werk, tijdens sport of bij je familie – je wilt altijd een gezond leven leiden en actief en evenwichtig zijn. Gezondheid, welbevinden, evenwicht – hierdoor wordt jouw lifestyle bepaald.

Gezondheid is natuurlijk niet vanzelfsprekend. Wil je actief gezond blijven? Wil je fit zijn om de dagelijkse uitdagingen aan te kunnen gaan? Wil je jouw stressbestendigheid verhogen? Ben je op zoek naar alternatieve behandelingen van gezondheidsklachten en pijn?

Actief je gezondheid bevorderen kan de kwaliteit van je leven en welzijn verbeteren. Het is een manier om zo lang mogelijk gezond te blijven. Is dat de reden dat je op zoek bent naar manieren om jouw welzijn te bevorderen en te verbeteren? Zou je je willen ontspannen om je accu’s weer op te kunnen laden voor het leven van alledag?

Mentale en emotionele balans is belangrijk voor een inhoudsvol leven. Ben je op zoek naar manieren om jezelf te vinden, het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel te herstellen? Wil je vreugde en vitaliteit ervaren en je zelfvertrouwen verbeteren? Wil je een toestand van vrede en rust bereiken?

De wearable voor een holistisch gezond leven.
Altijd de juiste frequentie.

Healy is een gecertificeerde wearable, die gebruik maakt van individueel bepaalde frequenties voor het stimuleren van specifieke zones van je lichaam. Door het regelmatige gebruik van de geselecteerde frequentieprogramma’s kan Healy het herstel ondersteunen van de celmembraanspanning naar een natuurlijk niveau. Dit veelzijdige kleine apparaat bevat frequentieprogramma’s die helpen bij het bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en algemene welbevinden.

Je altijd gezond voelen met Healy

Het is toch fantastisch om je sterk, actief en gezond te voelen? Een gezond lichaam en een gezonde geest betekenen levenskwaliteit.

Daarom biedt Healy jou toepassingen om fit te blijven, bio-energetisch te regenereren en pijn te verminderen. Het apparaat is ontworpen om je te ondersteunen in stressvolle situaties overdag, om je te helpen bij het herstellen en om rust te vinden in de avond.

Healy helpt je bij het verbeteren van jouw vitaliteit, zodat de stroom energiereserves wordt verbeterd en je energievoorraden worden geactiveerd.

TIP: Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Programma's voor vele belangrijke levensgebieden.

Healy biedt je individuele programma’s die jou kunnen ondersteunen op de volgende gebieden:

 Pijn/psyche
✓ Slaap
✓ Goudcyclus
✓ Mentale balans
 Beroep
 Huid
Leren
Fitness
Beauty
Meridianen
✓ Chakra’s
✓ Bio-energetische balans
✓ Beschermingsprogramma’s

De frequentieprogramma’s van Healy kunnen je ondersteunen na een toepassing van slechts 20 minuten, ongeacht waar je bent: tijdens sport, ontspanning, op het werk, thuis of onderweg.

Read More - Lees verder

Disclaimer : Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Disclaimer: Healy is a medical device for the treatment of chronic pain, fibromyalgia, skeletal pain and migraine as well as for the adjuvant therapy of mental illness such as depression, anxiety and associated sleep disorders. All other applications of Healy are not recognized by conventional medicine due to lack of evidence in the sense of conventional medicine.